Shamaaniseura ry:n kevättalvitapaaminen

Shamaaniseuran logo

Aika: perjantaista sunnuntaihin 22.–24.3.2019
Paikka:
Koirasalmen luontotupa (Salamajärven kansallispuisto, Koirasalmentie 1220, 43800 Kivijärvi)

Tarjolla on mukavaa yhdessäoloa, shamanistista puhdistautumista ja parantamista, ulkoilua, hyvää ruokaa ja tietenkin saunomista! Vaihdetaan ajatuksia, tutkitaan perinteitä meiltä ja muualta. Tarkempi aikataulu lyödään lukkoon paikan päällä. Ota mukaasi rummut, helistimet ja muut shamanistiset tarvikkeesi.

Kevättalvitapaamisen osallistumishintaan (jäsenet 60 € ja muut 85 €) kuuluu kaikki ateriat, majoitus 2–5 hengen huoneissa ja saunat. Tarvitset mukaasi makuupussin tai omat lakanat ja pyyhkeet. Pientä lisämaksua vastaan voit vuokrata lakanat. Kevättalvitapaaminen on päihteetön. Tämä ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutat osallistumisesi viimeistään kahta viikkoa ennen kevättalvitapaamista, saat takaisin 50 % osallistumismaksusta.

Ystävällisin terveisin
Shamaaniseuran hallitus