Shamaanin matka -peruskurssi

Aika: 10.–12.5.2018

Paikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, Tampere (FB Olotila Moyo)

Shamanismi on ihmiskunnan vanhin hengellisen harjoittamisen muoto; perinne parantamiseen, ongelmien ratkaisuun ja tasapainon ylläpitämiseen yksilössä, yhteisössä ja suhteessa Luontoon. Juuret ovat animismissa. Tämän peruskurssin aikana osallistujat tutustuvat eräisiin keskeisiin ajatuksiin ja menetelmiin, joita shamaanit ovat käyttäneet vuosituhansien ajan kautta maailman. Shamanismi on ollut Amerikan mantereen alkuperäisten asukkaiden ja muiden meille eksoottisten kulttuurien lisäksi myös Pohjois-Euroopan muinainen perinne. Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti. Keskeistä kurssilla on shamaanin matkaaminen toiseen todellisuuteen, henkien maailmaan. Osanottajat käyttävät perinteisiä keinoja: laulua, tanssia ja rummuttamista oppiakseen kuinka siirtyä shamanistiseen tietoisuuteen, tutkijakseen henkimaailmaa, tavatakseen omat Henkiauttajansa. Tässä toisessa todellisuudessa voidaan saavuttaa voima ja tieto omaksi ja muiden hyväksi ja koskettaa Luonnon henkistä puolta. Kurssilla opetetaan myös shamanistisen parantamisen perusteet. Piirissä jaamme matkoilla saadut kokemukset ja opimme. Käymme läpi shamanistisen työn etiikkaa ja näemme, kuinka shamanismi voi antaa voimaa jokapäiväisessä elämässämme. Nämä työpajat ovat opetuksia shamanistisista tekniikoista, shamanistisesta tavasta olla ja shamanistisesta maailmankatsomuksesta. Työpajojen opetukset perustuvat animistiseen maailmankatsomukseen. Työpajoissa opetettavat tekniikat eivät ole tarkoitettu terapiakursseiksi, vaikkakin työskentelemme itsemme kanssa. Tässä työpajassa Christiana tulee kutomaan yhteen kaiken sen shamanistisen parantamisen kokemuksen, jonka hän on kerännyt, elänyt ja oppinut yli 25 vuoden aikana. Tähän yhdistyvät myös shamanistiset opetukset, joita Christiana on saanut omilta shamaaniopettajiltaan sekä hänen kokemuksensa ajalta ennen shamanistista työskentelyä. Tämä työpaja on tarkoituksellisesti monikulttuurinen. Christiana käyttää opetuksessaan monia kulttuureja esimerkkeinä havainnollistaakseen. Sitä ei ole tarkoitettu terapia -kurssiksi. Kurssi on alkoholi- ja huumeeton.

Hinta: EarlyBird: 200 € sis. 24 % alv ennen 4.4.2018 ; 230 € sis. 24 % alv 5.4.2018 jälkeen jos on tilaa. Kaikki hinnat sisältä kahvi/tee tauot (varsinaisen ruoan osallistujat järjestävät itse). Sitova varausmaksu: 100 € Sola Voiman tilille. Peruutukset: 21 pv ennen 100 % maksun palautus; alle 21 pvää 50 %; alle 4 pv ei palautus. Loppumaksu paikan päällä. Kun olet maksanut varausmaksun, saat lisätietoja mitä tarvitsee ottaa mukaan ja muita lisätietoja. Kuitti saatavissa.

Ilmoittautumiset: Christianalle 050 494 7030 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.: Nimi, viesti: TOUKTRE, lähetän pankkitili nro. Kysymyksiä? ole hyvä ja ota yhteyttä Christianaan. Ruoka allergiat ilmoittaa Chrisselle.

Aikataulu: Torstai 10.5.2018 klo 17.00–21.30, Perjantai 11.5.2018 klo 9.00–19.00, Lauantai 12.5.2018 10.00–16.00

Christiana Harle: Tanssi kuoleman ja elämän välillä, mehiläisten pisto, hunaja ja kohdun väkevä voima siunaavat hänen elämänsä. Hän on tehnyt shamanistista parantamista kohtaa 27 v. Hän on shamanistinen neuvonantaja (shamanic counsellor) ja opettanut vuodesta 1994. Muinainen Tuvalainen ja Siberian kansojen polut, naisten rituaalit ja seremoniat, Siitepölyn polun, HenkiÄäni, seiðr perinne (Annette Høst), hengitystyö (tietoinen ja rebirthing breathwork), kuu ja Luonto kutovat hänet shamanistiseen parantamiseen työt. Christiana on työskennellyt myös intensiivisesti useissa jaksoissa perinteisten shamaanien vuonna Tuvan tasavallassa, Siperiassa. Hän on hyväksytty Tuvan shamaani ja saanut inspiraationsa tätä perinnettä. Hän on Mongush Kenin-Lopsan kirjan Shamanic Songs and Myths of Tuva apulaistoimittaja- tutkija ja tehnyt Tuvasta kertovan elokuvan Rummun ja Buddhan välissä. Chrisse on alkuperäinen perustaja Shamaani Seura ryn vuodesta 1993. Vuonna 1998-2010 hän on vetänyt shamaani/parannus rummun synnytys kurssi Jaana Kourin kanssa ja jatkaa vielä! Chrisse oli mukana rumpupiiri toiminta Helsingissä v. 1991-2000. Christiana on BM, SUMUKE Musiikkiterapeutti, mehiläishoitajana, Viinintuotannon ammattitutkinto- tilaviini yrittäjä-, naistentietoisuus-, ja Inspiraktiiva Breathwork Therapist koulutettu; soittaa fiddle ja laulaa, luennoi ja opettaa ulkomaille myös. Hän tee parannus työtä Pohjois-Karjalassa kotona myös Espoossa (Osteopatiaklinikka AurinkoTuuli) tai kun kutsu tule. Lisää tietoja FB Sola Voima tai www.solavoima.fi.