Shamaanin rummun synnytys ja luonnon henget

Aika: 25.6.–1.7.2018

Paikka: Puhossalo, Puhos

Kurssipaikka on tunnelmallinen vanha maatilan pihapiiri yli 100 vuotiaalla savusaunalla keskellä metsää, järven läheisyydessä. Shamaanirummun perinteessä rummun varsinaiseen syntymiseen saattoi kulua vuosia. Tämän viikon mittaisen kurssin aikana työskentelet intensiivisesti uniesi, näynhakumatkojen, luonnonvoimien ja itsesi ja henkimaailman kanssa rummun synnyttämiseksi. Tutkimme erilaisia tarinoita ja perinteitä Pohjois-Euroopasta, Siperiasta ja Pohjois-Amerikasta samalla kun opettelemme työskentelemään tiiviissä yhteydessä henkien kanssa tehdessämme omia parantavia rumpujamme.

Opettajat: Chistiana Harle ja Tanja Kangas

Hinta: 690 € / 600 € alennettu opiskelijat, varusmiehet ja työttömät. Hinta sisältää opetuksen, poronnahkasta tehdyn rummun materiaalit, majoituksen ja ruoan.

Ilmoittautuminen ja paikkavarausmaksu 200 € 30.4.2018 mennessä. Kurssille otetaan vain 12 henkilöä.