Shamaanin rummun synnytys ja luonnon henget

 

Aika: 25.6.–1.7.2018

Paikka: Puhossalo, Puhos

 

Kurssipaikka on tunnelmallinen vanha maatilan pihapiiri yli 100 vuotiaalla savusaunalla keskellä metsää, järven läheisyydessä. Shamaanirummun perinteessä rummun varsinaiseen syntymiseen saattoi kulua vuosia. Tämän viikon mittaisen kurssin aikana työskentelet intensiivisesti uniesi, näynhakumatkojen, luonnonvoimien ja itsesi ja henkimaailman kanssa rummun synnyttämiseksi. Tutkimme erilaisia tarinoita ja perinteitä Pohjois-Euroopasta, Siperiasta ja Pohjois-Amerikasta samalla kun opettelemme työskentelemään tiiviissä yhteydessä henkien kanssa tehdessämme omia parantavia rumpujamme.

 

Opettajat: Chistiana Harle ja Tanja Kangas

Hinta: 690 € / 600 € alennettu opiskelijat, varusmiehet ja työttömät. Hinta sisältää opetuksen, poronnahkasta tehdyn rummun materiaalit, majoituksen ja ruoan.

Ilmoittautuminen ja paikkavarausmaksu 200 € 30.4.2018 mennessä. Kurssille otetaan vain 12 henkilöä.

Lisätiedot: Christiana Harle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 494 7030, www.solavoima.fi

 


Shamaaniseura ei ole tapahtumien, kurssien tai työpajojen järjestäjä eikä siten vastuussa muiden organisaatioiden tai yksittäisten henkilöiden järjestämistä kursseista ja työpajoista. Jos haluat ilmoittaa järjestämästäsi kurssista Shamaaniseuran verkkosivuilla tai Kumu-tiedotuslehdessä, kerro meille.