Luonnon Henget Ääneen -retriitti

Aika: 25.–28.5.2018

Paikka: Ruotsinpyhtään ruukki, Ruotsinpyhtää

Sisältää joogan, äänen, musiikin, luova liike ja hoitavien harjoitusten monipuolisen yhdistelmän kulttuuri-historiallisessa ympäristössä. Vanha museoitu ruukki alue ja järven rannalla sijaitseva Lauluranta tarjoavat viihtyisän, kauniin ja rauhallisen miljöön kurssille. Hotelli tasoinen majoitus ja maukkaat ateriat antavat hyvät puitteet nauttia kurssista myös lomaillen.

Opettajat: Ulla-Maija Rönkkä, Christiana Harle ja Topias Aro-Harle

Lisää tietoja ja ilmoittautumiset: Osteopatiaklinikka Aurinkotuuli tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., soittamalla Christianalle p. 050 494 7030