Ilmoittautuminen ensimmäiseen shamanistiseen kokoontumiseen ja konferenssiin Suomessa 2021

Booking for the First Shamanic Gathering and Conference in Finland 2021

 

”NOUSE LUONTONI LOVESTA, TULE NÄKYVÄKSI – RISING UP, COMING OUT”
19.–22.8.2021
Stockfors, Pyhtää, Finland

 

“RISING UP, COMING OUT”
August 19 - 22, 2021
Stockfors, Pyhtää, Finland

(In English below)

 

TAPAHTUMATIEDOT

Hinnoissa on huomioitu vuokra- ja keittiökustannukset, mahdolliset avustukset, vakuutukset, mahdolliset lahjoitukset ja muut järjestelykustannukset.

Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan tästä linkistä: https://forms.gle/3hmmXdGgxaru7Mhg8

 

MAJOITUS

Huoneet sijaitsevat Patruunatalossa, joka on alueen päärakennus. Se sijaitsee Hunajatalon ja Paloaseman läheisyydessä. Huoneet ovat 2-3 hengen huoneita, pääasiassa yhdenhengen vuotein. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat käytävillä, pois lukien muutamat huoneet. Huoneen hintaan sisältyvät liinavaatteet.
HUOM! 2-3hh OVAT TÄYNNÄ! Muita lähialueen majoitusvaihtoehtoja löydät osoitteesta: https://shamaaniseura.fi/kokoontuminen-gathering-2021/info tai voit valita jonkun muun vaihtoehdon alta.

Yhteishuonetoiveet huomioidaan. Tällä hetkellä tarjolla ei ole yhdenhengen huoneita. Pyydettäessä yhdenhengen huoneen voi mahdollisesti saada lisähintaan 40€/ yö.

Yhteismajoituskylä / Yökylä: Tila on yhteismajoitushuone, jossa majoitus on lattialla patjalla. Hintaan sisältyvät patja, hyttysverkko ja lakanat.

Karavaanari- ja telttailualue: Sää on elokuussa vielä upea ulkoilmassa nukkumiseen lämpimine päivineen ja viileine öineen. On yhä upea hetki pystyttää leiri ulos ja nauttia päättyvästä kesästä. Ota mukaasi vaikka oma sohva (kunhan viet sen poiskin). Ja tuo vaikka omat paristokäyttöiset koristevalosi valaisemaan pimeneviä iltoja! Teltoilla, kodilla, laavuilla, jurtilla tai vaikkapa tiipiillä tulee olemaan oma alueensa. Alueelta löytyvät myös wc-tilat (Bajamaja).

Avotulen sytyttäminen telttailualueella on kielletty, mutta trangian ja muiden retkikeittimien käyttö ruoan valmistukseen on sallittu. (Muistathan, että lippusi hinta sisältää kaikki ateriat.) Alueelta löytyy juomavesipiste.

Karavaanareille löytyy myös muutamia paikkoja. Ikävä kyllä likavesien tyhjennysmahdollisuutta ei ole.

 

ESTEETTÖMYYS

Alueella on ainoastaan yksi esteetön huone. Lisää esteettömiä huoneita löytyy Ruotsinpyhtäältä, joka sijaitsee lähellä tapahtuma-aluetta. Patruunantalo ei ole kovinkaan helppo kohde pyörätuolilla liikkuville. Me pyrimme avustamaan sinua mahdollistaaksemme osallistumisesi.

Tämän ilmoituksen julkaisuhetkellä Patruunantalossa on ainoastaan rappuset käytössä. Toivomme, että rakennuksen esteettömyyteen tullaan saamaan parannuksia. Ruotsinpyhtäällä, Krouvinmäessä on lisää esteettömiä huoneita, joissa on myös wc- ja suihkutilat. Lisätietoja näistä huoneista annetaan pyydettäessä.

Oppaan/ avustaja hinnat: Jos sinulla on henkilökohtainen avustaja johtuen fyysisistä rajoitteista (esim. pyörätuoli, näkövamma), ilmoitathan tästä meille. Pyrimme järjestämään tarvittavanlaisen huoneen. Huomioithan, että tällä hetkellä Patruunatalossa joutuu kulkemaan portaita. Toivomme, että rakennukseen saadaan tehtyä joitakin muutoksia, jotka mahdollistaisivat osittaisen esteettömyyden ja parantaisivat tämän hetkistä tilannetta. Lisää esteettömiä huoneita löytyy Ruotsinpyhtäältä, Krouvinmäestä. Paikka sijaitsee lähellä tapahtuma-aluetta. Huoneissa on suihku- ja wc-tilat. Lisätietoja näistä huoneista annetaan pyydettäessä.

 

LEMMIKIT JA OPASKOIRAT

Hunajatalossa on tarjolla yksi huone, johon voi ottaa lemmikin/ opaskoiran mukaan. Muissa tapauksissa majoitusvaihtoehtoja ovat telttailu- tai karavaanarialueet. Varoitus! Lähellä Pyhtäätä on löytöeläintalo, jossa on myös ulkoaitauksia. Tämän vuoksi kaikki alueella liikkuvat eläimet on pidettävä kytkettyinä.

 

JÄTTEET JA KIERRÄTYS

Sekajäte, biojäte sekä lasi- metalli ja paperikeräyspisteet löytyvät sisätiloista ja piha-alueelta. Pyydämme, että huolehdit jätteesi oikeisiin astioihin.

 

ATERIAT

Kaikki ruoat ovat laktoosittomia ja lakto-ovo-vegetaristisia (eli kasvisruokia, jotka voivat sisältää maitotuotteita ja kananmunaa). Myös gluteenitonta ja vegaanista ruokaa on tarjolla. Muut ruoka-aineallergiat täytyy ilmoittaa kuukautta ennen tapahtumaa.

Kaikki hinnat sisältävät ruuan. Hintaan sisältyvät aamiainen, lounas ja päivällinen sekä tee/kahvihetket. Tämän suhteen ei ole mahdollista tehdä poikkeusta.  Hinnat on suunniteltu kattamaan kaikki kulut.  Näin toimien helpotamme keittiöhenkilökunnan ja organisoijien työtä.

Erityisruokavaliot pyritään huomioimaan, kun niistä on ilmoitettu ennakkoon. Kahvia ja teetä on tarjolla koko kokoontumisen ajan. Aikatauluun sisältyvät myös yhteiset kahvi/ teetauot, joihin sisältyvät myös keksit, pähkinät, hedelmät... tai mitä ikinä kokkimme sitten päättääkin tarjota.

 

HINNAT

Majoittuminen Patruunatalossa, Hunajatalossa tai Paloasemalla (2-3 hengen huoneissa)

Yhteismajoituskylä / Yökylä (Yhteismajoitushuone)

 • Täysi paketti: Tiistai-Sunnuntai: 235 €, tarkoitettu erityisesti järjestäjille ja talkoolaisille
 • Keskiviikko-Sunnuntai: 265 €
 • Torstai-Sunnuntai: 215 €
 • 3 päivää: 170 €
 • 2 päivää (sieltä mistä löytyy vapaa patja): 125 €

Telttapaikat

 • Täysi paketti: Tiistai-Sunnuntai: 210 €, tarkoitettu erityisesti järjestäjille ja talkoolaisille
 • Keskiviikko-Sunnuntai: 240 €
 • Torstai-Sunnuntai: 200 €
 • 3 päivää: 160 €
 • 2 päivää: 120 €

Telttapaikojen liput ovat niille, jotka asuvat teltassa tapahtuman ajan. Telttapaikkojen kokonaishintaan on lisätty yhden osallistumislipun hinta 80 €.

Matkailuauto-/-vaunupaikat: 40€/yö. Matkailuauto-/vaunu tulijoiden liput ovat niille, jotka asuvat matkailuautossa/-vaunussa tapahtuman ajan. Matkailuauto-/-vaunupaikoissa kokonaishintaan lisätään yhden osallistumislipun hinta 80 €.

Sähköt: Alueella on kolme matkailuauton/-vaunun sähköpaikkaa. Lisäpaikkoja on mahdollista järjestää. Hinta: 10 €/päivä tai 5 €/puolipäivää. Hinnat ovat samat ladattaville sähköautoille.

Päiväkävijä: 50 €. Hinta sisältää kaikki päivän ruoat ja kahvitaukojen tarjoilut sekä kyseisen päivän ohjelman.

 

ENNAKKOMAKSUT & MAKSUJEN PALAUTUKSET

Ennakkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä on 100 €, josta ei palauteta 30 € + mahdollisia pankin palvelumaksuja. Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen, lähetämme sinulle sähköpostilla vahvistuskirjeen ja ennakkomaksulinkin.
Loppumaksun eräpäivä on 16.7, jollet ole pyytänyt erikoisjärjestelyä.

Maksujen palautukset

  • Koko maksun palautus (lukuun ottamatta 30 € + mahdollisia pankin palvelumaksuja), jos peruutat tulosi 16.7. mennessä
  • 50 % palautus maksusta, jos peruutat tulosi viimeistään 25.7. mennessä
  • Ei palautusta, jos peruutat tulosi 25.7. jälkeen
  • Koko maksu palautetaan peruutuksen yhteydessä aina, jos sinulla on esittää lääkärintodistus, josta käy ilmi miksi et pysty osallistumaan tapahtumaan.
  • Järjestäjät eivät korvaa peruutuksista johtuvia kävijöiden henkilökohtaisia matkakustannuksia

 

Lisää...


 

 

Prices off-set rental of facilities and kitchen, possible bursaries, insurance, possible financial support to presenters, and office expenses.

Please make booking from this link: https://forms.gle/3hmmXdGgxaru7Mhg8

 

LODGINGS

Rooms are found within the main building Patruunatalo, next door at Hunajatalo, and Paloasema. These have 2-3 persons per room, almost all with single beds; toilet and shower facilities in the hallway, with some en suite. Price includes all linens. OBS! All 2-3 persons rooms are fully booked! Please, check other accommodations from webpage: https://shamaaniseura.fi/kokoontuminen-gathering-2021/info or choose an other option below.

Roommate preferences will be taken into account. At the moment there are no private single rooms and if requested the price increases by 40€ per night.

General Sleep-over village/Yökylä is found with mattresses and mesh “keepthebugsout” curtains. This is group sleeping. Price includes linens.

Caravans and glamping: The weather is still gorgeous with warm days and cooling nights. This is the time to make your outdoor camp glamorous! Bring along your sofa (remember to take it with you when you leave)! Bring along the battery-operated fairy lights for the slowly darkening evenings.

Tents, kota, Tschums, yurts, teepees shall have their own area with toilet facilities (Bajamaja).

No outdoor fires allowed however trangia/campstoves for food prep allowed (your ticket price includes all meals). Drinking water point available.

There are some places for caravans. Unfortunately there are no emptying facilities.

 

WHEELCHAIR ACCESS

There is one room available. More rooms can be found in the near by village Ruotsinpyhtää. Patruunatalo is not the most wheelchair friendly. We shall endeavour to find you all the assistance you need in order to participate!

Please remember that at the time of this writing, Patruunatalo has stairs. We are hoping for some changes so that the building is more accessible. Also, in the nearby village of Ruotsinpyhtää, Krouvinmäki House has access rooms and shower/toilet facilities. More information as needed.

Guide / Assistant costs: if you are having a personal assistant because of physical challenges (wheelchair, sight ex.) please let us know and we will try to arrange rooms as needed. Please remember that at the time of this writing, Patruunatalo has stairs. We are hoping for some changes so that the building is partially more accessible. Also, in the nearby village of Ruotsinpyhtää, Krouvinmäki House has access rooms and shower/toilet facilities. More information as needed.

 

PETS & NECESSARY GUIDE-DOGS

There is one room for persons with animals in Hunajatalo. Otherwise, glamping and caravan. Warning! Heads-up. Next door is Pyhtää Animal Rescue Centre with outdoor cages. All pets and guide-dogs must be kept on a lead.

 

REFUSE AND RECYCLING

Mixed refuse-, compost-, glass-, metal-, paper recycling points available indoors and outdoors. Please use them correctly.

 

MEALS

Meals are lacto-ovo-vegetarian unless vegan is required. Also gluten-free available. Special food allergies need to be informed one month prior.

All prices include meals: breakfast, lunch, dinner and tea breaks. No exceptions. The prices are designed to cover all expenses of the conference. Also, we want to make it simple for the kitchen and organisers!

Dietary considerations will try to be adhered too if known in advance.

There is a coffee-tea station throughout the gathering. Scheduled coffee/tea breaks shall include biscuits, nuts, fruits (or whatever the cook decides).

 

PRICES

Patruuna House, Honey House, Fire Station rooms (with indoor 2-3hh lodgings)

Sleep-over/Yökylä room (indoor lodgings Sleep-over room)

 • Full Package: Tuesday – Sunday: 235€, special for organisers and volunteers
 • Wednesday – Sunday: 265€
 • Regular package: Thursday – Sunday: 215€
 • 3 days: 170€
 • 2 days: (most likely wherever a bed is free): 125€

Glamping camping (with outdoor lodgings, (includ one participant ticket)

 • Full Package: Tuesday – Sunday: 210€, special for organisers and volunteers
 • Wednesday – Sunday: 240€
 • Regular package: Thursday – Sunday: 200€
 • 3 days: 160€
 • 2 days: 120€

Tent dwellers tickets are for those living in tents during the conference. You need to book caravan or tent plus 80€ per dweller (already included in the price list upon).

Caravan: 40€ per night. Caravan dwellers tickets are for those living in caravan during the conference. You need to book caravan or tent plus 80€ per dweller.

Electricity: three caravan places with electricity. More can be arranged.

Full day charging: 10€; half-day charging: 5 €. Same with electric cars.

Day walk-ins: 50€ includes all meals and breaks, including the program of the day.

 

PAYMENT METHODS

Deposit of 100€. When you have returned the Booking form you will receive a confirmation letter and payment details by email. Non-refundable part is 30€ plus bank charges if any.

Final payment by 16.07. unless special agreement via Shamaaniseura.

Cancellations & Refunds

 • Full refund if cancellation over thirty days (July 16, 2021) prior to August 16, 2021.
 • Half refund by 25.07.
 • No refunds after 25.07.
 • Full refund should the conference be cancelled.
 • Full refund upon presentation of official doctor’s papers.
 • The organisers are not responsible for personal lost travel costs.

 

More...